Ontbijtboxen

Met Kerst en Nieuwjaarsdag hebben wij speciale ontbijtboxen. Bekijk ze hier >

De standaard en luxe ontbijtboxen zijn vanaf februari 2023 weer te bestellen.

Wil je in het weekend graag jezelf of iemand anders verwennen met een luxe ontbijt? Op bestelling en voor speciale gelegenheden, zoals voor de feestdagen, maak ik een ontbijtbox. Je kunt de box afhalen in De Koog, thuisbezorging op Texel is ook mogelijk.

Twee verschillende ontbijtboxen
De ontbijtbox is per twee personen te bestellen en in twee varianten verkrijgbaar.

Standaard ontbijtbox

€ 32,50 (16,25 p.p.)
Twee plakken zuurdesembrood, twee croissants, twee kaneelbroodjes, beleg van De Vakslager Haker, Kaasboerderij Wezenspyk, roomboter, jam, biologische eitjes van De Oude Witte Engel en jus d’orange.

Luxe ontbijtbox

€ 39,95 (19,98 p.p.)
Twee plakken zuurdesembrood, twee croissants, twee kaneelbroodjes, beleg van De Vakslager Haker, Kaasboerderij Wezenspyk, roomboter, jam, biologische eitjes van De Oude Witte Engel en jus d’orange. Een steeds wisselend zoet lekkernij (zoals macarons, chocolade tartelettes) en een flesje prosseco.

Bestellen
Bestellen kan uiterlijk tot woensdag voor het aankomende weekend. Bestellen kan via de webshop.

Bezorging op Texel
Bezorging is mogelijk vanaf 2 Ontbijtboxen en in overleg. Voor € 7,50- bezorg ik het ontbijt dan tussen 8.30 en 10.00 uur bij je aan de deur, dat kan op elk (vakantie)adres op Texel.

Voor bijzondere gelegenheden
Voor de feestdagen maak ik een speciale ontbijtbox. Zoals Valentijnsdag, Pasen of Moederdag. Wil je voor een bijzondere gelegenheid of voor een dag buiten het weekend een ontbijtbox bestellen? Neem dan gerust contact met mij op.

Al het verpakkingsmateriaal (m.u.v. een deksel voor de vleeswaren) van de boxen is biologisch afbreekbaar.

Wouter Bakker | Bakkerij & broodcafé

Je vindt de bakkerij met het broodcafé op het adres Duinroosstraat 1 in De Koog. De route naar de winkel wordt vanaf de stoep aangegeven met krijtborden.

Openingstijden
Ma – Za: gesloten
Zo:
08.30 – 12.30
Locatie

Duinroosstraat 1
De Koog (Texel)

Contact

06-46 62 34 20
wouterbakkertexel@gmail.com