Site pictogram Wouter Bakker

Ontbijtboxen

Wil je in het weekend graag jezelf of iemand anders verwennen met een luxe ontbijt? Op bestelling en voor speciale gelegenheden, zoals voor de feestdagen, maak ik een ontbijtbox. Je kunt de box afhalen in De Koog, thuisbezorging op Texel is ook mogelijk.

Twee verschillende ontbijtboxen
De ontbijtbox is per twee personen te bestellen en in twee varianten verkrijgbaar.

Standaard ontbijtbox

€ 32,50 (16,25 p.p.)
Twee plakken zuurdesembrood, twee croissants, twee kaneelbroodjes, beleg van De Vakslager Haker, Kaasboerderij Wezenspyk, roomboter, jam, biologische eitjes van De Oude Witte Engel en jus d’orange.
Bestellen >

Luxe ontbijtbox

€ 39,95 (19,98 p.p.)
Twee plakken zuurdesembrood, twee croissants, twee kaneelbroodjes, beleg van De Vakslager Haker, Kaasboerderij Wezenspyk, roomboter, jam, biologische eitjes van De Oude Witte Engel en jus d’orange. Een steeds wisselend zoet lekkernij (zoals macarons, chocolade tartelettes) en een flesje prosseco.
Bestellen >

Bestellen
Bestellen kan uiterlijk tot 12 uur op de dag ervoor via het bestelformulier. Je kunt in het formulier kiezen voor afhalen (Duinroosstraat 1) of bezorging op Texel.

Bezorging op Texel
Voor € 5,- bezorg ik het ontbijt dan tussen 8.30 en 10.00 uur bij je aan de deur, dat kan op elk (vakantie)adres op Texel. Vooraf stuur ik een betaalverzoekje, dus je kunt met de ontbijtbox ook heel goed iemand verrassen.

Voor bijzondere gelegenheden
Voor de feestdagen maak ik een speciale ontbijtbox. Zoals Valentijnsdag, Pasen of Moederdag. Wil je voor een bijzondere gelegenheid of voor een dag buiten het weekend een ontbijtbox bestellen? Neem dan gerust contact met mij op.

Al het verpakkingsmateriaal (m.u.v. een deksel voor de vleeswaren) van de boxen is biologisch afbreekbaar.

Wouter Bakker | Bakkerij & broodcafé

Je vindt de bakkerij met het broodcafé op het adres Duinroosstraat 1 in De Koog. De route naar de winkel wordt vanaf de stoep aangegeven met krijtborden.

Openingstijden

Za: 8.30 – 14.00 uur
Zo: 8.30 – 14.00 uur

Ma – vr: gesloten

Locatie

Duinroosstraat 1
De Koog (Texel)

Contact

06-46 62 34 20
wouterbakkertexel@gmail.com

Mobiele versie afsluiten