Ontbijten

Ontbijten in De Koog

Zoek je op Texel een leuke plek om te ontbijten? Wees welkom in mijn broodcafé in De Koog. Ik bak alle broden en croissants zelf. Je kunt in het weekend kiezen uit verschillende soorten ontbijtjes. Kies een plekje binnen of buiten in de ochtendzon en geniet.

Menukaart
Bekijk de menukaart online >

Het Bakkersontbijt
Mijn eigen favoriet en daarom: Het Bakkersontbijt. Je krijgt een plak zuurdesembrood, een croissant, biologische jus d’ orange, roomboter, Texelse kaas, aardbeienjam & een koffie of thee naar keuze. Voor € 14,50 per persoon.

Het Bakkersontbijt

Verschillende croissants met beleg
In de toonbank vind je elk weekend een wisselend assortiment croissants. De naturel croissants kun je bestellen met aardbeienjam, Texelse kaas of roomboter. Chocoladecroissants maak ik ook. Of ga je voor de croissant met amandelcrème of de croissant met aardbeien en vanilleroom? Het assortiment is wisselend, dus kom vooral langs om te kijken wat voor lekkers er is.

Naturel croissants met beleg

Ontbijtbox (bezorging ook mogelijk)
Wil je thuis ontbijten? Kies dan voor een ontbijtbox en neem al het lekkers mee naar huis. Ook leuk voor een picknick op het strand! De ontbijtbox kan ook bezorgd worden.
Meer info & bestellen >

Luxe ontbijtbox

Wouter Bakker | Bakkerij & broodcafé

Je vindt de bakkerij met het broodcafé op het adres Duinroosstraat 1 in De Koog. De route naar de winkel wordt vanaf de stoep aangegeven met krijtborden.

Openingstijden
Ma – Za: gesloten
Zo:
08.30 – 12.30
Locatie

Duinroosstraat 1
De Koog (Texel)

Contact

06-46 62 34 20
wouterbakkertexel@gmail.com