Slapen bij de bakkerij

Mijn bakkerij ligt op het terrein van De Leeuwerik vakantiehuizen in De Koog. Als je hier verblijft, is mijn bakkerij letterlijk op steenworp afstand van je vakantieadres. Samen met mijn vriendin woon ik op het erf van De Leeuwerik. Het is dan ook niet heel toevallig dat hier mijn bakkerij is 😉 Naast mijn werkdagen in de bakkerij run ik met Desirée het familiebedrijf De Leeuwerik.

Vierpersoons vakantiehuizen in De Koog

De vakantiehuizen van De Leeuwerik liggen aan de rand van het bos en op 10 minuutjes wandelen van het strand. Tegelijkertijd is het dorp met supermarkten, winkels en restaurants op enkele minuten wandelafstand. De Leeuwerik heeft negen verschillende huizen, allemaal ingericht voor vier personen. Mijn bakkerij ligt centraal op het erf. Hier kun je als gast een lekker ontbijt halen of van een koffie met een croissantje genieten op het terras.

Bekijk de vakantiehuizen
Benieuwd naar de vakantiehuisjes, meer foto’s en prijzen? Bekijk de website: www.deleeuweriktexel.nl